Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa niin mielellämme vastaamme.

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 6 478 3312

Osoite

Södra vägen 4, 66600 Vöyri, Suomi Finland

 Z0A7072 800

Esko Groupin ja Scansolon fuusio on nyt valmis ja Esko Groupin toiminta on sulautettu osaksi Scansolon toimintaa.

– Fuusion aikataulu piti ja nyt kun fuusio on valmis, jatkamme kehitystyötä, kertoo Scansolon toimitusjohtaja Markku Rinnasto.

 Scansolon jyrsintäkapasiteetti tuplaantui fuusion myötä

Scansolon palveluvalikoima ja tuoteperheet laajentuivat yrityskaupoilla. Uutena palveluna yrityksessä on alumiinintyöstö, mitä varten on hankittu uusia koneita ja päivitetty henkilökunnan osaamista. Aiemmin erityisesti sorvauspalveluista tunnettu yritys on fuusion myötä kaksinkertaistanut jyrsintäkapasiteettinsa.  

– Viime kuukausien aikana olemme panostaneet vahvasti koko henkilökunnan osaamisen kehittämiseen. Tänä vuonna keskitymme erityisesti valmistusmenetelmien kehittämiseen ja läpimenoaikojen lyhentämiseen. Tavoitteenamme on, että Vesa (Esko Groupilta) keskittyy CAM-suunnitteluun ja henkilökunnan koulutukseen täysipainoisemmin loppuvuotta kohden mentäessä. Tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan suunnittelupalveluita tuotannon tueksi, tähdentää Markku.

Scansolo painottaa palveluiden kehittämisessä yksinkertaisuutta ja tehokasta tapaa toimia.

– Toimintamallimme tuo säästöjä sekä meille että asiakkaillemme. Olemme saaneet palautetta, että meidän kanssamme on helppo toimia, koska puhumme asioista suoraan ja kiertelemättä. Olemme voittaneet asiakkaidemme luottamuksen asiantuntijuutemme ja osaamisemme kautta, Markku sanoo.

Konekannan ja osaamisen päivittäminen pitävät yrityksen ajan hermolla

Scansololla on investoitu rohkeasti tulevaisuuteen ja investointeja tehdään myös jatkossa.

– Viime vuonna suurimmat investoinnit liittyivät fuusioon, konekantaa kasvatettiin ja sen myötä palvelumme laajentuivat, niin osaamisen kuin tuotteiden osalta. Fuusion kautta tulleet palvelut ja osaaminen ovat sellaisia, joita voimme ylpeinä tarjota uusille ja vanhoille asiakkaille, Markku päättää.

Scansololla on tilaa uusille työntekijöille. Vakavarainen ja tulevaisuuteen investoiva yritys tarjoaa hyvän paikan kasvaa ja kehittyä ammattilaiseksi.  Yrityksessä ymmärretään myös ammattiosaamisen arvo: asiansa osaavista ja työnsä hyvin hoitavista ammattilaista halutaan pitää hyvää huolta.  Scansololla työskenteleekin useampi alkuperäinen työntekijä, jotka ovat viihtyneet tehtaalla melkein 30 vuotta.

rekrytointi

Tarkista avoimet työpaikkamme klikkaamalla tästä!

Uutinen 06.10

Scansolon ja Esko Groupin yrityskaupasta on kulunut nyt puolisen vuotta. https://www.scansolo.fi/index.php/fi/ajankohtaista/27-oy-scansolo-ab-on-ostanut-esko-group-oy-n Fuusio on edennyt suunnitelmien mukaan, ja Esko Groupin muutto Vöyrille Scansolon tiloihin on aikataulussa.

Asiakkaille yritysten yhdistyminen on näkynyt tuotteiden ja palveluiden monipuolistumisena, kun hitsaus- ja sorvauskapasiteetti on kasvanut. Myös toimitusvarmuus on parantunut, kun työmäärät ovat tasaantuneet tehtaiden välillä. Kahden yrityksen ammattitaidosta ja pitkästä kokemuksesta alalla voidaan nyt poimia parhaat palat yritystoimintaan.

Tyonhaku 800

Etsimme reippaita nuoria kesätöihin tuotantomme eri työvaiheisiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, vaan jokainen kesätyöntekijä perehdytetään perusteellisesti ja opastetaan turvalliseen työhön. Teemme työtä yhdessä vuorossa ja työskentelet aina ammattilaisen valvonnassa.

Edellytämme hakijalta:

- Reipasta otetta työhön.

- Halua oppia uusia asioita.

- Suomen tai ruotsin kielentaitoa.

Me tarjoamme:

- Alan parhaat ammattilaiset työkavereiksi.

- Työskentelyn aamuvuorossa.

- Turvallisen työympäristön.

- Joustavan työyhteisön.

 

Lisätietoja työtehtävästä sekä hakemukset liitteineen:

Toimitusjohtaja

Markku Rinnasto

GSM+358 50 379 7375

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yritysosto scansolo2 800x533

Vöyriläinen Oy Scansolo Ab osti Esko Group Oy:n 30.3.2021. Tervajoella sijaitseva Esko Group jatkaa toimintaansa normaalisti Scansolon tytäryhtiönä ja sen henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Muutos ei vaadi toimenpiteitä Scansolon tai Esko Groupin asiakkailta.

Oy Scansolo Ab on 29 vuotta toiminut koneistusalihankintaa tarjoava yritys, jonka asiakkaina on isoja kansainvälisiä yrityksiä. Esko Group Oy tekee suunnittelupalveluita ja CNC-koneistusta energia- ja teknologiateollisuuden tarpeisiin. Yrityskaupan jälkeen Scansolon omistus säilyy edelleen 100-prosenttisesti Teija Bergendahlilla.

Scansolo ja Esko Group ovat tehneet yhteistyötä jo useita vuosia. Scansolon toimitusjohtaja Markku Rinnasto kertoo, että yrityskaupalla Scansolo saa lisää osaamista ja uusia asiakkuuksia eri teollisuudenaloilta.

– Yrityskauppa kehittää Scansoloa merkittävästi. Olemme aikaisemmin ostaneet suunnittelupalveluita ja alihankintatöitä Esko Groupilta, mutta nyt suunnittelupalvelu ja CAM-ohjelmointi saadaan saman talon sisälle. Tulevaisuudessa yritykset on tarkoitus fuusioida yhdeksi yritykseksi.


Yrityskauppa vie eteenpäin myös Esko Groupin toimintaa. Tuotannon resurssit nelinkertaistuvat ja Scansolon monipuolisen konekannan ansiosta asiakkaille voidaan tarjota laajempia palveluja, kuten suurien pyörähdyskappaleiden sorvausta. Ison omistajan myötä myös investointeihin on taloudellisia resursseja.

Esko Groupin entinen yrittäjä, kehitys- ja valmistuspäällikkönä jatkava Vesa Esko kertoo, että yrityskauppa näkyy asiakaspalvelun paranemisena. Esko Groupin asiakkaat voivat olla jatkossakin yhteydessä häneen.


– Hallinnolliset työt siirtyvät Markulle ja Teijalle, joten minulle vapautuu aikaa siihen, mitä parhaiten osaan. Tästä lähtien vastaan asiakaspalvelusta ja asiakastoimituksista aina suunnittelusta valmistukseen asti. Aiomme myös yhtenäistää toimittajaverkostoa.

Rinnasto on ollut tyytyväinen erityisesti Esko Groupin suunnitteluosaamiseen ja näkee siinä kasvun mahdollisuuden. Rinnasto haluaa kuulla myös asiakkaiden näkemyksiä siitä, millaisiin koneisiin Scansolon kannattaa tulevaisuudessa investoida.


– Keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa investointitarpeista, sillä Scansolo haluaa kehittyä yhdessä sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa.


Oy Scansolo Ab työllistää 17 henkilöä, ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 n. 3,2 miljoonaa euroa. Esko Group työllistää kaksi vakituista ja kaksi osa-aikaista työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 377 000 euroa.


Lisätietoja:

Markku Rinnasto

Toimitusjohtaja

050 379 7375

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilökuntamme

​Olli Ojanen
​Olli Ojanen Tuotantopäällikkö
Puhelin +358 50 - 595 7391

Sähköposti olli.ojanen@scansolo.fi

Markku Rinnasto
Markku Rinnasto Toimitusjohtaja
Puhelin +358 50 - 379 7375

Sähköposti markku.rinnasto@scansolo.fi

Teija Bergendahl
Teija Bergendahl Hallituksen puheenjohtaja
Puhelin +358 40 – 587 9690

Sähköposti teija.bergendahl@scansolo.fi

Antti Rintala
Antti Rintala Ostaja
Puhelin +358 44 747 2510

Sähköposti antti.rintala@scansolo.fi